Groeps Reis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

of scroll hier naar beneden

Avontuur met een doel

Ga op een groeps reis om een doel te bereiken. Samen met de anderen ga jij buiten je comfort en beleef je bijzondere avonturen. Geschikt voor:

Waar? Scandinavië

Is er een betere plek in de buurt om echt wildernis te ervaren? Noorwegen of Zweden zijn de landen waar we naartoe gaan. Van tevoren stellen we samen de doelstelling van deze reis.

Een doelstelling kan zijn

Hierbij hanteren we een methode die staat voor dat we niet ‘back’, maar ‘forward to the basics’ gaan. We gebruiken een natuurlijke omgeving die compleet anders is dan onze omgeving thuis, op het werk of op school. Op deze manier kom je sneller bij de kern van je doelstelling en kan je soms binnen enkele dagen een probleem oplossen waar je normaal maanden over zou doen. 

groeps reis

Hoe ziet dat er uit

Afhankelijk van de behoefte zullen we verschillende activiteiten gaan doen om onze doelstelling te bereiken. Dit kan zijn:

De activiteiten zullen afgewogen worden met momenten om te meten of we dichter bij onze doelstelling komen of niet.

Activiteiten afhankekijk van het doel zijn

Professionele begeleiding

Afhankelijk van de doelgroep en de doelstelling kiezen we de juiste begeleiding voor de reis.

Wirjan Vriesema​

Wildernis Pedagoog

Let's Go

Past dit bij jou plannen? Neem dan contact met me op zodat we een avontuur kunnen plannen dat past bij jou situatie. Voor meer informatie kan je kijken op: www.forwardtothebasics.com

Sfeer plaatjes

Steven Bootsma

Steven Bootsma

Neem contact op zodat we een avontuur kunnen plannen dat past bij jou situatie.

Kijk voor meer avonturen op:
Deze website maakt gebruik vaan cookies om de ervaring te verbeteren.