Website

Door middel van een website laten zien wat je organisatie doet!

of scroll hier naar beneden

Voorbeelden

Bekijk hier een aantal mockups van verschillende websites.

Onlangs afgeronde projecten

Bekijk hieronder berichten van de laatst afgeronde website projecten.

Website Studio Maki
Website Redesign Steven Bootsma
Website Expeditie Tienerschool

Werkwijze Wordpress Website

Er zijn nogal wat verschillen bij het maken van een wordpress website. Om het wat makkelijker te maken heb staat hier een globaal overzicht van 4 fases over het creatie proces.

Concept & Design

In overleg bespreken we de juiste aanpak voor de website. Gezamenlijk werken we het eerste concept uit. Hier bespreken we wat het doel is van de website. Aansluitend praten we over de juiste uitstraling van deze website. Hiervoor kunnen we inspiratie op doen uit bestaande sites of een compleet nieuw idee uitwerken. Ook zullen we in deze fase een indicatie maken van de tijd die nodig zal zijn voor het voltooien van deze opdracht.

Ontwikkeling

Daarna komen we bij de ontwikkel fase. Aan de hand van het concept gaan we aan de slag met de uitwerking. We werken met korte sprints en feedback fases waarbij je zelf ook betrokken wordt bij het maken van de website. (zoveel als je dat wil natuurlijk). De nodige plugins worden geïnstalleerd passend bij de wijze waarop de website zal werken. Eventueel worden nieuwe functies toegevoegd tijdens het creatie proces.

website design 1

Beveiliging & optimalisatie

Als je website af is, dan is het belangrijk dat deze goed is beveiligd tegen spam, hackers en andere online gevaren. Hiervoor worden ook weer de juiste wordpress plugins geïnstalleerd. Ook wordt de vindbaarheid op zoekmachines geoptimaliseerd.

drone

Oplevering & onderhoud

We bespreken samen hoe de website wordt onderhouden. Je wordt meegenomen in het WordPress CMS systeem zodat je dit zelf kan doen, of je hebt de optie om het voor je te laten doen. Meestal is het een mix van de twee. Na het maken van deze afspraken gaat de site online en kan er mee gepronkt worden.

Steven Bootsma

Steven Bootsma

Wil je een website laten maken? Of wil je eerst meer informatie opdoen? Neem contact op.

Recensies

Deze website maakt gebruik vaan cookies om de ervaring te verbeteren.