Over Mij

Mijn naam is Steven, ik kom uit Sneek en ben dol op een goede portie outdoor avonturen, mooie verhalen vastleggen en het maken van muziek.

scroll hier naar beneden

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Media

Je kan bij mij terecht om een video of film te laten maken. Ik ben een cameraman uit Sneek, Friesland. Daarnaast ben ik ook fotograaf voor op locatie en maak ik informatieve wordpress websites.

Outdoor

Via Forward to the Basics, een outdoor platform, organiseer ik activiteiten in de natuur voor alle leeftijden. Van scholen tot bedrijven en van een middag tot een week.

Muziek

Met mijn akoestische gitaar kom ik graag bij je langs om de avond of festiviteit nog gezelliger te maken. Rustig op de achtergrond, energiek op de voorgrond en met of zonder band. Laat het me weten!

Educatie

Over de voorgaande onderwerpen geef ik graag workshops. Ook heb ik ervaring met het experimenteren met vernieuwend onderwijs en het werken/opzetten van verschillende projecten.

Voorwoord

Op deze pagina kan je mij beter leren kennen. Daarom neem ik je door middel van korte verhaalen en video’s mee in een stukje ontwikkeling van de afgelopen jaren. 

Ondernemen 2017>

Van 2017 tot het heden ben ik actief als een ‘eigen onderneming’. Dit geeft me de vrijheid om de talenten te ontwikkelen die het beste bij me passen. In deze video zie je een compilatie van verschillende projecten en beelden waar ik aan heb gewerkt. Meer informatie daarover kan je ook vinden op de blogpagina van deze website. Verder ben ik bezig met het ontwikkelen van een lifestyle gebaseerd op mooie ervaringen, avontuur en natuur. Mijn werk als cameraman en videomaker helpt me hierbij. Voor het schieten van video’s of foto’s kom je steeds weer op nieuwe plekken en maak je kennis met gevarieerde situaties. Daarnaast hou ik me graag bezig met outdoor sports, begeleid ik trektochten en geef skiles in de winter. In de avond-uurtjes speel ik graag elektrische gitaar in de band No Trouble of akoestisch in een gezellige sfeer.

Way Out 2016/2017

In 2016/2017 heb ik Nederland even achter me gelaten en ben ik samen met een stel andere gekken het Way Out project begonnen. We gingen met z’n allen voor een outdoor lifestyle zonder alle comfort en afleiding die we zo gewend zijn van de maatschappij. Hier heb ik veel geleerd over mijzelf, hoe ik naar de wereld kijk, hoe gemakkelijk je beïnvloed kan worden en dat dat je leven kan bepalen. Tijdens dit lifestyleproject heb ik veel foto’s en video’s gemaakt voor sponsoren en heb ik ook een creatieve ontwikkeling doorgemaakt. In de volgende video, vertellen Indiana en Forrest over bushcraft en hoe je een mooi en comfortabel kamp kan bouwen van wat je vindt in het bos. In deze tijd heb ik geleerd hoe fijn het kan zijn om alles wat je denkt nodig te hebben even te laten vallen en gewoon vrij te zijn.

Media & Natuur 2015

Mijn opleiding Communicatie & Multimedia Design heb ik afgerond in 2015. Destijds heb ik toffe avonturen beleefd met Jeroen en Benno. Samen hadden we een VOF opgericht en waren we bezig met workshops geven over persoonlijke ontwikkeling, met maken van video en het geven van energizers! Op deze video waren we bezig met het maken van een documentaire die een verbinding legt tussen persoonlijke ontwikkeling en de natuur. Het project is één van de grondleggers van mijn liefde voor video en beeld. Ook heeft het voor mij veel nieuwe inzichten gegeven in het kader van de verbinding met de natuur en wat dat voor je als mens kan betekenen. 
*de documentaire vind je hier

Een aantal linkjes

Samenwerkingsplatform voor mensen die outdoor activiteiten willen organiseren en doen.

forwardtothebasics-small-03315

*Firestarter challenge. Krijg jij de touwtjes als eerste doorgebrand?

Wonen in een busje? Mooie verhalen verzamelen? Een stukje grond kopen in Zweden. Meer info kan je hieronder vinden.

DSC00020

*De zoektocht naar meer basics en natuur in het leven.

Met deze stichting organiseren we toffe events waarbij we innerlijke vuurtjes starten!

*het fantastische team van het festival van zomer ’23

Doel als zelfstandige

Ik ben het meest gedreven om te werken aan projecten met sociale doeleinden of projecten die bijdragen aan een gezond millieu en dicht bij de natuur staan. Dit soort initiatieven help ik graag met mijn expertise zodat ze hun verhaal kunnen vertellen.

Recensies

Deze website maakt gebruik vaan cookies om de ervaring te verbeteren.