Film

De sterkste manier om een goed verhaal over te brengen!
Zullen we beginnen?

of scroll hier naar beneden

Onlangs afgeronde projecten

Bekijk hieronder berichten van de laatst afgeronde video projecten.

Werkwijze Film

Er zijn nogal wat verschillen bij de aanpak van een video project. Een bedrijfsfilm is natuurlijk compleet anders dan een documentaire. Om het wat makkelijker te maken staat hier een globaal overzicht van 4 fases over het creatie proces. 

Concept

In overleg bespreken we de juiste aanpak voor jouw video. Gezamenlijk werken we het eerste concept uit. Dit kan een script, storyboard of een resultaat van een brainstorm zijn. Dit is afhankelijk van het soort project. De onderwerpen die we hier bespreken zullen zijn: "Wat is het doel van de video of film? Wat moet de kijker doen na het zien van deze video? En wie is de kijker?" Ook zal er besproken worden hoe het eindproduct het beste kan worden ingezet en hoeveel tijd de opdracht zal nemen.

Filmen

Vervolgens spreken we de filmdata af. Afhankelijk van de vraag van de video of film wordt de juiste apparatuur gebruikt. Zoals een drone voor video's in de buitenlucht, microfoons voor interviews of een GoPro voor actieshots onderwater. Er zal gewerkt worden met een shotlist om ervoor te zorgen dat er zo functioneel mogelijk gefilmd wordt.

Montage

Na de filmdag is het tijd voor de montage. Dit duurt voor een 2 minuten video gemiddeld een dagdeel om te voltooien. Echter komt er meestal nog wel een extra dagdeel bij om feedback en aanpassingen goed te verwerken. Er zal tijdens de montage namelijk nauw samengewerkt worden om in korte sprints feedback te implementeren in de video. Voor grotere projecten is natuurlijk meer tijd nodig.

drone

Levering

Tijdens de samenwerking wordt er gewerkt met een online omgeving waar je toegang tot krijgt. Hier kan je de video bekijken en downloaden. Hier zal het uiteindelijke bestand ook geleverd worden.

Steven Bootsma

Steven Bootsma

Aan de slag met film of video? Wil je een video opnemen of laten maken? Neem contact op!

Recensies

Deze website maakt gebruik vaan cookies om de ervaring te verbeteren.