Fotografie

Wil jij door fotografie laten zien wat jij of je organisatie doet? Laat foto’s maken voor je website, socials of drukwerk om de juiste mensen te bereiken!

of scroll hier naar beneden

Onlangs afgeronde projecten

Bekijk hieronder berichten van de laatst afgeronde foto projecten.

Werkwijze Fotografie

Fotografie Steven

Er zijn nogal wat verschillen bij de aanpak van een fotografie project. Om het wat makkelijker te maken staat hier een globaal overzicht van 4 fases over het creatie proces.

Concept

In overleg bespreken we de juiste aanpak voor de foto-opdracht. Gezamenlijk werken we het eerste concept uit. Hier bespreken we wat het doel is van de foto's en hoe ze gebruikt gaan worden. Zo kunnen we goed inspelen op de manier van fotograferen die het beste past bij het bedachte eindresultaat. Ook zullen we in deze fase een indicatie maken van de tijd die nodig zal zijn voor het voltooien van deze opdracht.

Fotograferen

Het gevolg is het afspreken van de dag(en) waar er op locatie gefotografeerd gaat worden. Afhankelijk van de vraag van de opdracht wordt er verschillend apparatuur gebruikt. Zoals een flitser, een bepaalde lens of een drone.

Fotografie 2

Selectie en Bewerking

Na de fotografie dag(en) is het tijd voor het selecteren van de beste foto's. Daarna volgt de bewerking. De tijd die hiervoor staat is afhankelijk van de grootte van de opdracht.

drone

Levering

Tijdens de samenwerking wordt er gewerkt met een online omgeving waar je toegang tot krijgt. Hier kan je de foto's bekijken en downloaden. Hier zal het uiteindelijke product te vinden zijn.

Steven Bootsma

Steven Bootsma

Aan de slag met fotografie? Heb je mooie foto’s nodig? Neem contact op!

Recensies

Nederlands NL English EN
Deze website maakt gebruik vaan cookies om de ervaring te verbeteren.