SB Website

Animatie & Design

Altijd sinds de nieuwe feature; de facebook cover video, uit was wou ik er al mee expirimenteren. Hierboven zie je een animatie in de nieuwe stijl van de website voor de header van m’n facebook page. Ik vindt natuurlijk wel dat alles een beetje bij elkaar moet passen. 

Na een rustig (en soms onwennig) tijdje bijkomen na mijn onvergetelijke ervaring Zweden ben ik langzamerhand bezig gegaan met een eigen website als eigen ondernemer. Het heeft even geduurd maar hij is eindelijk af. Nu lekker wat content gaan verzamelen en posten. Het is een soort van blog/portfolio/latenzienwatikkan&aanbied-site.

De insteek is een fris design. Functioneel lekker simpel en overzichtelijk maar toch ruimte voor al die gekke dingen die ik soms in mijn hoofd krijg. Volgens mij is dat goed gelukt. Een eiland, dat kan je terug vinden in de vormen. Dit staat onder andere voor de natuur die belangrijk voor mij (en iedereen) is. Ik heb er al veel van geleerd en hoop dat nog meer te gaan doen. De bergen staan voor avontuur, waar ik van hou. Het strand en de zee staan voor chillen, rust en reflectie. 

Op het moment hou ik me veel bezig met fotografie, film en onderwijs. En ik hou me in de toekomst ook graag bezig met natuur, een stukje reizen en persoonlijke ontwikkeling. Verder zal ik ook nog wel met andere dingen komen. (mezelf kennende )

Zie je iets wat je interessant vindt waar ik je misschien mee kan helpen? Neem dan gerust contact op 

Doei!

Andere berichten

Deze website maakt gebruik vaan cookies om de ervaring te verbeteren.